Wednesday, November 18

Uus tall

Kõige pealt trennidest.
Esmaspäeval käisin Hanksi ja Mariliniga taga platsil sõitmas. Erikson oli suht hea. Algul oli üks nurk kus hakaks kiirustama. Katsusin just saavutada sellist ühtlast ja rahulikku tempot. Lõpuks oli väga hea. Proovisime ka galoppi. Algul paremast jalast ei tõusnud õige jalaga. Tõstsin uuesti ja väga hea. Tegime väikese ringi ja siis Vasakust ka ringi ja lõpus lõdvestav traav ja kõik. migni 25 min trenn.

Eile jäi raamatupidamine ära ja käisime lõunapaiku EVelyga sõitmas taga platsil. Väga hea oli. Järjest paremaks läheb. Teeme päris palju volte ja ringikesi ja kaheksaid. Üleminekuid ja katsume saavutada sellist rahulikku ja ühtlast rütmi. Ta kipub ikka kiirustama. Lõpus katsusin jälle galoppi teha. Algul ei tõusnud õiges jalast. Paremale poole tõstest tõuseb vasakust , aga lõpus ise lõdvestusin, istusin sadulasse ja polnud enam probleemi. tõstsin kaks korda mõlemalt poolt. Saime rahulikku galoppi, et sain rahulikult sadulasse istuda. Nii hea oli :) (A). Pärast käisime üle autokooli estakaadi ja küngastest ülesse alla. Ja kõik. Tuli kokku mingi 45 min trenn. Ei midagi ülepingutatud ja Erikson oli pärast ikka rahulik nagu ikka.

Eile õhtul kolisime uude talli, sest Triin tõi enda kaks hobust siia ja kooli tallis polnud enam ruumi. Mõtlesime, et kolima ka. Mõeldud tehtud. Mina, Evely ja mArilin kolisime ka oma suksudega ja asjadega ära. Vääga mõnus. Turvast peab täna vist kärutäie juurde panema ma arvan. Hommikul käisime piilumas neid. Kõik oli korras ja hästi :).

Täna jut tulin "vahetunnist" ja rääkisin Kadiga. Tuleb teeb meile täna trenni ka. (A). Väga hea trenn on. Tunnen kohe kuidas asjad paremaks lähevad. Väljas on palju parem sõita kui sees. Maneeži seinas ikka kuidagi ahistavad. Galoppis me vahel ikka vajume nii välja. Aga seda asja me paranadame.
Vaikselt katsume vankri ja saani ette ka ennast sättima. Tahaks nii väga teda ette saada, et see aasta lumega ikka sõitu saada. Koolil on hea "Vanker" ja saan on ka hea kerge.Tss. Hea külili käia.

Muidu on kõik hea. Vahepeal katsun ennast maha rahustada , sest mõtlen üle asju ja teen kohe paanikat. Omal on ju siis lihtsam elu. Viimasel ajal ma ei jää magama üldse ja näen kahtlaseid unenägusid.
Ka sünnipäev on tulekul , Ma ei kujuta ette kuidas see välja näeb. Raha mul pole. Kõik tahavad nagunii ainult jooma tulla, kuid ma tahaks ennem midagi muud teha. Kuskile minna vms. Eks näis mis saab.

Aga olgu. Järgmisekorrani.

NB. Hetkel mul on tund. 8 tundi järjest Hobuste valikut ja aretust. UUaaa. PÕNEV. :)

No comments: