Friday, June 5

Nii põnev,nii põnev,nii põnev..

Täna oli päris tegus päev. See oli ikka õige otsus, et täna hobused juba ära viia Sassi talli. Kell 12 hakkasime minema Soometsas ja enne ühte olime kohal. Leidsime boksid. Õnneks saime talli mitte väliboksi, sest lubas ikkagi vihma ju tulla. Tahtsime maneesi ka proovida.Aga seal käisid suure koristustööd ja lõime ka käed külge. Hobused polnud kunagi käinud maneesis. Kõik oli väga hea. Briljant oli super ja Mikron veel parem.
Nimelt on homme võistlused Sassis ja mina kaaaa üle sajav aasta võistlen. Piupau. Väikesed liblikad on kõhus. Loodan, et suksudel seal kõik hästi. Homme varakult talli. Panime täna asjad kõik valmis. Loodan, et midagi maha ei jää. Sõidan Mikroniga 50 cm ja 70 cm. Loodan, et kõik sujub ja ma suudan normaalseks seal seljas jääda. Mikron ise on loomulikult juba tubli.

Minu poisu on niisama tubli. Puhkab praegu. Pean plaani paika panema, mis ja kuidas saab. Tahaks ikka sadulasse saada teda varsti. Nii ilusaks on läinud. Kennyga mõllavad karjamaal. Kenny tegi Eriksoni pehmendusele ka 1:0

Olgu. Eks homme kirjutab, kuidas läks. Seni kaua tsaupakaa. :)

No comments: