Tuesday, August 24

Oi aeg ammuseid.

Räägin kaks sõna praktikast ja siis Eriksonist.

Ülevaatus sujus meil väga hästi. Hobused olid ülimalt tublid ja korralikult. Rautsikut tahetakse järgmine aasta uuesti näha ja Ramses saab vb litsentsi omale.

Eriksoniga käisime 19.august Riina juures hüppetrennis. Hobused olid palju paremad , kui viimane kord. Hüppasid ka ilusti. Erikson tõmbas mõõda üks või kaks korda, aga see oli puht minu viga. Ei läinud hobusega koos lõpuni takistuseni. Aga Erikson oli nii viisakas ja tubli.

21.august käisime Metsküla Kronul Läänemaal võistlemas. Sinna jõudes ehmatas natuke ära, et põllu peal ja nii, aga ei . Väga vahva oli.

Meil läks jällegi uskumatult hästi.

50-60 cm sain mina II koha ja Marilin I koha. Meie aja vahe oli vaid 0.04 . Marilini Esimene I koht. Ja Hanksi ka loomulikult.

Meid kiideti palju ja, et nii kaugelt tulnud olime.

70-80cm auhindamisele ma eriti ei lootnud saada, sest ajasime 2 takistust maha. HAkkasime susserdama seal ja ei tea isegi. Aga sain III koha ja Marilin Haknsiga IV koha. Tore oli. Sai jälle kihutada.

Kuna oli ka ponide galopp ja seal oli ainult 2 poni siis mõtlesin, et lähen ka. Mõõtu võtsin Mentori ja Taira-Triinuga. Start oli vahva. Aga rada oli natuke kehv. Mõni koht oli pehme ja Hoidsin tagasi, aga panime pikalt eest ära ja ei lasnud tal viimast välja võtta endast. Inimesed ergutasid palju ja lahe oli. I koht.

Peale seda tuli hobuste galopp ja kõrgushüpe. Ning Metsküla Kronu 2010 valimine. Räägiti, et nad valivad selleks hobuseks ikka eesti tõugu hobuseid. Igatahes, Erikson on Metsküla Kronu 2010. See oli nii lahe , kui välja kuulutati. Õeldi, et see ilus must täkk, Erikson. NIi lahe oli. Sain ühe mehe sepistatud uksekoputi ja Lihula Konsumi 500 EEK'ise kinkekaarti, mille me läksime ja shoppasime ära kohe.

Enesetunne oli hea ja päev oli vahva. Sai näha koomilisi hetki , sõite ja inimesi. Aga armas üritus, kui järgmine aasta võimalus, siis ikka uuesti minna.

Koju sõit käis ruttu ja hobused karjamaale sööma.

Nüüd eile tegin kergelt Eriksonile. Harjutasime skeemi, aga otsustasime, et me ei lähe ikka Kohilasse 2v sõitma. Las hobused puhkavad ja varsti tuleb ju kooli minek.










1 comment:

Ege said...

Nii armsad olete piltidel koos :)