Wednesday, September 15

Heippa.

Olen nüüd juba Soome lainel.
Loodevatavasti kui kõik läheb, nii nagu praegu on plaanitud, siis 1.novembrist sõidan ära Soome 2 kuuks ja peale ka paar päeva PRAKTIKALE Ypäjä kooli. Ajeee. 8 inimest peab minema ja 8 inimest on hetkel ka nimekirjas. Loodan, et saan. Ootused on juba üleval.

Eriksoniga on ka plaan olemas, aga kui plaan A eri lähe läbi siis plaan B on ka abiks, aga sellst siis kui asjad kindlad on juba.

Eile ta puhkas. Täna käisin trennis temaga tunni ajal . Tegime palju sammu. Vaba sammu ja keskmist sammu. Siis Töötraavi ja keskmist traavi, kus poiskal tuli ilusti see maadhaarav samm välja ja Reet kiitis meid. Keskmises traavi siis lükkasin säärega tema raami pikemaks, aga samm ei tohtinud kiireneda, et teeb õmblusmasinatr, vaid pidi pikenema.

Ja galopp. Aii kui hea see oli täna. Mul oli hea ja kerge seal sees istuda. Erik tõusis ilusti . Ja Galopis ka lükkasime töögalopist keskmisesse galoppi ja Poiska ilusti tuli tagasi ja üldse vahva oli. Jäin nii rahule. Üks hea trenn oli.

Sõitsin teistega koos ringis ja oli hästi korralik. :)

Minu musu.

HOmme Triin annab trenni meile ja Marilin rääkis, et Ivo tuleb ka Särkasse trenne andma mingi aeg. How nice is that :)

3 comments:

TuuliR said...

Kas see praktika ongi otse Ypäjä koolis või saadetakse teid läbi selle kooli kusagile Soome tallidesse? Ses suhtes, et meil on käinud sealt jus 2 kuustel praktikatel inimesed.

Grete Viljaste said...

Yäjäle vist ikka.

Ege said...

Kindlasti Ypäjäle.