Tuesday, September 21

Oeh

Oleme vaikselt treeninud. Korra olen tunnis käinud Eriksoniga sõitmas. See trenn oli väga hea.

Nädalavehtusel sai Erikson ka omale selle silmapõletiku viiruse, mis meil koolis levib vaikselt. Mõlemasse silma, aga õnneks ei ole eriti hull. Kohe sain jaole ja puhastama ja ajab vett ainult. Hanksil oli kollast "massi" ka . Silmavalged on punased. Annan 2 päeva Finadyne nüüd. See peaks tagasivõtma.

Eile oli meil siis Ivo Otsa trenn. Hüppasime. Ei olnud eriti hea. Trenn oli normaalne, aga Erikon ja mina.. Kas meil oleks vaja uus suuline panna , aga midagi seal suus toimub ja see ei ole hea.

Täna sõitsin maneezis, tegin päris pikalt sammu. Tegin kaheksaid ainult säärte abiga . Proovisin ka sääreest astumist. Tuli välja ja astus küll. MItte palju, aga see oli vahva. Traav oli hea. Mul oli kergelt kumm ka peal ja hobune oli ilusti all ja saime kohati hea rütmiga sõita. Maneezi pind on ka nii nagu ta on, kohati väga pehme. Galopp oli lihtsalt kole. Kihutab, närvitseb, kisub pead nii kõrgele kui saab ja üldse kõik , kõik halb. Tegin lihtsalt tõsteid ja kutsusin tagasi kohe. Lõpus tegin veel traavi ka peale.. Et rahuneks ja ei jääks sellist närvitsemist traavis. See oli enam vähem. Jalutasin otsa ja korjasin junnid ära. Andsin täna ka ussirohu viimased 200 kg ära.

Vat sellised lood.

Esmaspäeval viisin Eloria ostu-müügi lepingu ka ära EHS'i ja ootan passi nüüd. :) Õnnelik olen selle pärast. Ulvi peab nüüd vaid kiibi numbri ära saatma.

Eriksoni asi on veel lahti, et mis saab selleks 2 kuuks. Oeh.

Aga me hakkame Heleniga nüüd veinitama ja Särka chilli korraldama. :D

Terv,
Grete

No comments: