Wednesday, August 29

Üks suur trenni tegemine

Alustan siis sellest, et Maris tuli tagasi. JEEEE. Saime kokku ja muljetasime. Käisime koos metsas ratsutamas Eriku ja Cleoga. Tore oli. Pärast seda käisime Hanksi ja Reservaga metsas ja platsil . Reserva tegi oma esimene galopi ratsaniku all. Ülitubli hobune lihtsalt.

Eile käis meile trenni andmas Teet Juul. Räägin sellest trennist natuke lähemalt. Tegime sooja. Teet vaatad üldse, kuidas me sõidame. Aitas Eriksoniga alla tulla rohkem ja Mariliniga tegutsed edasi ja "tagasi" sõitmisega. Soe tehtud hakkasime traavis hüppama.Oli maalatt ennem takistust ja peale takistust. Alustasime nii 40 cm kõrgusest ja lõpetasime Eriksoniga kuskil meetri peale. Ja seda ikka kõike traavis. Ei olnud väga hirmus. :D . Peale seda sõitsime rida juba. Väike maalatt kummide peal. 14 meetrit ja hüpe. Peale seda tulime otsa teise 14 meetrise rea - okser ja lattaed. Tulime seda 2 korda . Peale seda tegime 2 parkuuri ka. Üks oli pikad pöörded , rida ja süsteem. Teine oli selline kiiruse peale ja väiksed pöörded. Lõpuks läksid kõrgused meetritesse. Erikson oli tubli ja me saime hakkama kõigega. Eks natuke kripeldab, et nii kõrgeid sõitsime, aga täna tundus, et härral ei ole häda midagi.

Täna käisin Kablis jälle. Andsin türdukutele Cleopatraga trenni. Pärast käisime oma hobustega mereääres. Lihtsalt mereääres jalutamisest sai lehmade ajamine . Päris äge oli. Noored vissud olid oma aiast plehku pannud ja me Mariliniga mõtlesime, et nagunii Kosmose lehmad, et lähme ajame tagasi. Kuskil pool kilomeetrit või nii oli minna. Usun, et olime Aarele väga abiks. Samas oli tšill keset merd kapata ja haake teha, et lehmi koos hoida ja ajada neid.

Alla väike pildiseeria trennist. Järjekord on segamini. 


















Varsti hakkab mul Saaremaa etapp jällegi, aga ma veel täpselt ei tea millal ma sinna lähen jälle. :)

Kõike ilusat kõigile.

No comments: