Tuesday, November 17

Kirjutamisvajadus

Ilmselgelt oleks näotu, kui ma ainult korra aastas postitaks niiet teen teise katse.

Täna oli hoolimata väga kehvast ja vihmasest ilmast üks väga produktiivne päev. Kõik aiad said korda tehtud ja mõõturiga üle käidud, et vool edasi läheb igaltpoolt. Ehitasime ümber oma aiad, sest homsest tuleb kopp kaableid  ja puukaevu toru kaevama. See oli küllaltki aiamahukas, aga hakkama saime ja lõpptulemus tuli päris hea.
Tõime ära oma tiined, kes olid veel suvises koplis, silme alla. Tuleb välja, et Hiwannal on juba 215 ja peale tiinuspäev. Poegimiste aeg jõuab liiga ruttu kätte.  Nüüd on nad silme all ja tundusid päris rahulolevad.





                                                                          Cleopatra


                                                                              Hiisi

                                                                              Hiwanna


                                                                  Paks Miina ka pildil

Veel transportisime oma kitsed talvituma ühe tuttava juurde. Loodan, et ta mulle homme ei helista, et maneile järgi peaks minema :D
Z on väga nunnu ja igapäev muutub järjest toredamaks. Kuigi ta oli siin piiratud liikumisega aias, kuid pukitamiseks oli piisavalt ruumi. Ehk mammid võtavad ta ikka seltsi omale.


Zaragosa




Rosa sai tagasi oma mammi juurde. Olid nüüdseks pea 2 nädalat lahus ja ehk piisas. Mammil piim on kadunud igatahes. Taaskohtumise rõõm oli suur.

Poisid on kõik meestekarja sulandunud. Saavad kõik seal omavahel ilusti hakkama. Meestemängud on veel pehmed õnneks ja Portlandil ei lubata massiga peale sadada ja pead mõõda nööri käima aegajalt. Muide Portland on päris suur ikka. Koplis on ju ninnu nännu, aga võtsin ta ükspäev sisse, et teen varbavahed puhtaks ja Ahto peaks värkima tulema varsti, et tal ikka kombed meeles oleks. See selleks, aga ta oli suur. Ikka väga suur. Ehk see on massist ja ta pole rohkem kasvanud, aga no vaevalt.

                                                                            Poisid


Portland

Portland

Noormehed C-

Bet ja Rastrelli
Kassidest pole ka vee kirjutanud. Nad on tõelised nunnud. Hiirtehirmud ja nüüd ka lindude ja muttide. Korralikud töömehed.

Aa võistlemas käisime ka. Sassis Valgeranna karika I etapil. Tegime ikka 3 nädalat trenni ennem korralikult ja motivatsioon oli laes. Mis sest, et terve eelmine hooaeg jäi vahele see aasta. Igatahes sõitsin 70 ja 80. 70 oli enam vähem. Puhas ja 17. kohta 50 millegi seast. Hobune ei läinud lendu ja oli enam vähem kontrollitav. 80 läks hele okserile kaugelt lendu ja sai haiget või ehmatas ja edasi oli väga krampis hobune, Tulid kitsekad ja smamud ette. Süsteemi tulime 3 fuleega. Aga 2 viiast takistus oli juba okei. Ise jäin rahule hobusega, aga endaga tuleb veel vaeva näha. 80 üks video ka.

Ilmaolud olid vastikud. Terve päeva sadas vihma ja valged püksid sain alles kolmanda pesuga puhtaks.








Tsauki.
Ehk peale nädalavahetust jõuan Miku trennist ka kirjutada.


No comments: