Wednesday, February 11

Veebruar

Kõigest järgemõõda.
Käisin eelmine nädal koolis, õpin Säreveres põllumajandust hobusekasvatuse suunaga tasemel 5. Erikson käis ka kaasas. Ta polnud eriti õnnelik. Pidi ju üksi olema ja trenni pidi tegema. Aga minul oli tore. Katsuks ta kaalu ka kontrolli alla rohkem saada.

Eloria peaks poolduma hakkama varsti. Ise loodan, et märtsi alguses. 1.märts oleks ilus päev. Ootus on suur. 9 märts on 340 päeva täis, kui ta ovuleerus 4 aprill, aga seda me ei tea täpselt.

                                                             Eloria jaanuari lõpus
 Eloria 2 nädalat hiljem ehk 10 veebruar. Kõhu muutus on juba päris silmaga nähtav.
Udar jaanuar lõpul. Baas on juba olemas
Ja udar 10 veebruar. Udar ise ka arenenud. Baas suur, kuid udar tühi veel.

Karimas on Allani juures. Õpib ree ees käimist. Käisime eile ise ka seal ja panime ta ette. No nii mõistlik hobune. eisis ilusti paigal terve rkendamise aja. Ei nihelenud ega midagi. Ja terve trenni oli ka supper tubli, kuigi oli alles kolmandat korda ees. 


Tegime selliseid pisikesi metsaringe 3-4 tk. 


Hiwannaga on suured plaanid. Läheb kevadel peika juurde, aga sellest lähemalt kui asjad toimuma hakkavad,

Cleopatra kõht on ka mõnusalt ümar. Tal on veel aega ja saab ehk kevadisemal ilmal asjaga maha saada. 

Miina ja Vesta lustivad koos.Hiisi kutsub korrale kõiki ja Alli on lihtsalt tore.  Terve kari käib viimased nädal aega suures koplis kulu nokkimas. 

Portland on kasvanud meeletult. Tal on need jalad ikka väga pikad :D


Portlandile on meil suured ootused ja lootuseid. eks näi skuidas nendega läheb. Aa tegemist on tori TA täkuga. Hetkel 1,5 aastane alles, aga turjakõrgus 165 kindlasti ma usun. Suur poiss. Ja väga mõistlik oma vanuse kohta. 

Ja siis räägiks natuke ka Mäe-Võtsi muudest elukatest. Meil on 4 kitse. Nimetud. Kuidagi ei tule nimed neile. Sellega tuleb tegeleda veel. Aga nad on nii vahvad. Teevad tuju heaks ja tõelised emotisoonide tekitajad, kas naeru näol või sigadusi tehes. 




Siis mul on uus sadul ratsutamiseks. Sain oma eelmise Kiefferi maha müüdud ja selle uue sadula sissemaksuks ja päris uue sadula. Ingrid käis passimas ja nüüd peaks see sobima meie seljaga. Algul oli flat istmega sadulaga harjumata sõita, sest siiamaani on kõik sadulad millega ma sõitnud olen sügavama ismega, aga sellega harjus suht ruttu ära. Tegemist on siis Supreme Denise'iga. 



Ja lõpetuseks väike teaser ka boksidest. Tallit räägin rohkem, kui juba on midagi rääkida, aga pange oma hobused kõik valmis, sest me võtame nad kõik vastu pidamisele!


No comments: