Friday, July 9

Anna nüüd kotile valu.

Oeh..

Peale mereskäiku ( mis oli eelmisel päeval ) tegime hüpeka hobustele. Hüppasin ka üle pikapika aja lattaeda ja viimane kõrgus oli 75 cm. Vahva oli ja sain oma enesekindluse tagasi. Hüppasime penerolli ja tünne. Tünnid oli 70 ja peneroll oli ees rist ja taga lattaed lõpuks , mingi 75 cm. Tegime natukene ainult.

Vahepeal oli üks kordetamine. Tegin algul ohjamist, siis topeltkordet ja pärast niisama kordet. Jooksis ilusti. Kuksil 30 min trenn oli.

Vahepeal oli 2 vaba päeva neil.

Siis kuskil siin vahepeal sõitsin üksi Eriksoniga platsi peal.

Nüüd käisime üleeile maaastikul. Kuskil 2,5 tunnine matk oli. Käisime marssimas "mägedest" üles ja alla . Mõnus oli. Hobustele ka hea trenn. Kuskil 10 vms kildine ring tuli.

Eile oli jälle väike hüppekas. Enne meisterdasime paar latti ja aia ka juurde. Meil on nüüd nii ilusad ja vahvad takistused.
Trennist siis nii palju, et oli süsteem. Vahe oli 7 m. Ees rist ja taga lattaed. Siis oli lattaed ja lattaed, millest hiljem tegime okseri. Okser oli vist 60 cm kõrge vms ja 80 cm lai. Hüppasime kõiki takistusi ükshaaval kordamõõda Mariliniga ja pärast hüppasime kõiki kolme järjest. Erikson oli tubli ja ta hüppab nii hästi. Läheb ilusti peale ja pean tagasi hoidma natuke. Praegu olen hüpanbud rohkem traavis ja vahel ka galopis. Tihti tahavad meil tulla päris pikad hüpped aga eile olid ilusad minu meelest. Fotoalbumis on pilte ka. Minu hüppeponi.

18. juuli on meil plaanis minna orjenteeruma Kilksi karjääri ja vb 7 august lähme Karl-Erikusse väikesele külasutsule. Aga eks me näe. Vaatab, kuidas Erikson üldse käitub teiste hobuste juures.

Täna kella 4 paiku tuleb Riina Rõa meile trenni andma. Loodame, et me pole päris maha kandmisel. Wish us luck. :)
Paar pilti ka meist.



No comments: