Monday, April 16

Oeh :(

Jah. Pealkirjaks on tegelikult raske ohe. Minu Erikson on tõbine, kui mitte päris haige. Ta on siin köhatanud korra trenni jooksul või/ja korra boksis. Ma jälgisin kõike seda, et kuidas see areneb ja on. Kadus ära. Ok. Nüüd nad paarutasid siin 2-3 päeva küla vahel terve karjaga ja sai päris külma. Kui eile nina tilkus siis täna karjamaal vaatas vastu mulle kollast tatti täis nina. :/

Tõin ta sisse ja vaatasin teda. Konsulteerisin Ulviga. Pean teda nüüd jälgima,kas lümfid tulevad ülesse. Mingid mügarikud on tõusnud lõua alla, aga ei midagi suurt. Kraadisin. 38,5. NOh see ei ole veel palavik, aga päris lähedale. Teen ACC kuuri 5 päeva. Proovisin täna, et kas kaera pealt sööb , aga pean ikka süstalaga suhu laskma, siis on kindel asi, et ta saab selle omale sisse. Sellega läheb kaklemiseks... oeh.

Õhtul käisime maneezis vähe liikumas, et tatt välja tuleks. Kollased klimbid tulid ilusti välja.

Muidu meil sündis teine varss eile hommikul. Anakeest. Vahvad suured märgised on tagujalgadel. Kannast ülesse natuke ja kõhu all. Ees on ka randmeni sokid. Tean, eestlaste seas pole see tore, aga vahva näeb ta ikka välja . Karjamaal on kõigil juba udarad all ja hakkab neid siin riburadapidi tulema. Käin igapäev kontrollimas neid.

Loodan parimat, et Erikson ruttu paraneks . Tuju on küll üks suur O.

No comments: