Monday, May 31

21 päeva veel.

Täna tegelesime kõigepealt jälle 3 aastastega. Reserva, Rivanera ja Rioha. Kõigil rutiin sama. Koplist lasipuu juurde. harjan ja võtan jalad ülesse ja harjutame käekõrval käimist. Tuletame meelde seda. Täna olid juba paremad ja varsti saab juba midagi muud teha nendega. Kas kordele või ohjadesse.

Siis sõitsin Leediga. Mõnus oli. Täna oli teine sadul ka . See istus talle päris hästi. Või paremini. Sellisele rullile ei saagi hetkel ükski sadul istuda. Tegin traavi ja tsipa galoppi ka. Jalutasin tee peale teeristini ja tagasi.

Siis Leeduga tagasi jalutades läksid teised pöördesse ja panid merre ja mõõda karjust teisele poole teise koplisse ja ikka kaugele vudama kohe. Leedi oli rahutu, aga sain hakkama. Hirnus paarkoda ja teised keeradis otsa ringi.Piret jooksis nendega muidugi kaasa terve tee.

Siis lasime nad teisele karjamaale rahunema ja käisime poistega meres . Joomas ja Robinsoni jalga leotamas. Nimelt Ramses läks nii isaseks, et oli Robinsoni aiast läbi peksnu ja okastraaat ei tee head . Päris ilus haav on. aGa jalg õnneks paistes pole ja näitab paranemis märke.

Siis Panin Rullile päitsed pähe. Võtsime Roosi. Püsti hull. Ta ei oska üksi üldse olla. Võtsime Risti ka punti, aga ikka mängis tola. Hea, et terve lasipuuga minema ei tahtnud minna. Panime lõpuks ikka sadula ja valjad ja jalutasin paar ringi ja selga ei läinud.

Ja oligi tänaseks kõik. Aivar tõi mind koju ka veel. Aitäh talle veelkord selle eest. Muidu ma oleks pidanud seal 2 tundi ootama.


Eriksoni pole ka mitu päeva näinud. Loodan, et tal on hea . Puhkus ja paradiis seal ju. ja siis tuleme koju ära.



Ilus poiss mul ju :)

No comments: