Wednesday, May 5

Kolmapäev. 5. mai. + pildid.


Cocain. Aastane sälg. Ema Primadonna. Isa oli keegi C tähega.



Remington vasakul ja Deja Vu paremal. De'd ise pole ollagi, aga kael vat missugune.



Ortensia. Isa Opaal.





Igor.



Poisid rakendis.



Amadeus ja Allegro. Pärisoo Anu hobused. Jaanusel õpetada.



Plats



Remington ja Deja Vu toad.



3 Väliboksi. Keskel Prohvet ja Paremal Epi.



Siit ma tassin vett hobustele.



Tall


Laane tallid


Hommikul jälle söötsin ja jootsin ja kaerad ja põhku.

Harjasin ruttu hallid, sest nende omanik Anu tuli nendega sõitma . Panin nad valmis ja siis ette . Läkid tiiru peale kuskile. Mina pildistasin seal senikaua talli ja kõike muud. Nad tulid suht ruttu tagasi, sest Anu pidi olema Toris jõudluskatsetel hindaja ja keegi ei olnud öelnud talle, et jõudluskatsed hakkavad tund aega varem ja see teavitus tuli ka eelmise õhtu hilja meilile. Hmm, kui vahva. Aga Jaanus sõitis platsi peal edasi.

Lasin Ortensia,Claretta,Deja Vu ja Remingtoni õue. Enne neid mingi aeg tõime Figaro,Sirkenessi ja Aranda tuppa, aga ma ei mäleta mis aegu see oli.

Siis oh õnne, täna oli Jaanuse sünnipäev. Sai 33 aastaseks. Palju õnne talle veelkord. Sõime salatit ja kooki ja jõime teed/kohvi.

Kuskil poole kahe paiku läksin ka korra Torisse jõudluskatseid vaatama. Nägin paari eestlasest mära ja siis Tori tõugu täkke. Lüübekit, Praosti ja Empiiri. Lüübek oli minu lemmik. Nii vahva , suur ja mõnus. Võtaks kaissu :) Seal oli palju häirivaid asjaolusid ja ma tulin poole 4 paiku ära. Söötmise aeg hakkas ka tulema Laanes.

Laande tagasi jõudes oli Riina Rõa oma hobustega trenni tulnud Andruse juurde. Elter ja Laasi ja Janne oli Unataga. Vaatasin natuke neid.

Siis hakkasin uuesti jootma. Jaanus läks Epiga vankriga sõitma samal ajal.

Peale söötmist läksin Lüürikaga natuke ratsutama. Tegin platsil sammu ja traavi natuke, sest homme pidid keegi sõitma tulema ja ta oli suht paar korda ilm varsata väljas käinud, et vaadata mis nägu ja häält ta teeb. Karjus küll, aga oli tubli ja tegi kõike mida palusin. Janne tuli Patrooniga minuga kaasa.

Ja siis oligi koju mineku aeg. Ranno tuli ju koju ja mul oli telefon välja lülitatud, aga ta tuli ikkagi bussiga linna vist. :D See on vauu tema puhul. Käisin just Bumerangis nendega juttu ajamas.

Homseni.

No comments: