Tuesday, May 4

4.mai. Teisipäev. 10 h.

Tänane hommik algas nagu kõik teisedki. Hein sai otsa vahepeal hommikul, aga Jaanus tuli ja lükkasime uue rulli sisse. Sama ka põhuga. Peale söötmist vahetasin lakukivi ja hakkan seda nüüd iga päev ümber tõsta. Jah meil on üks soolakivi hetkel. Ja hommikul jootes Cocain ujutas terve talli üle, et ajas oma veepange ümber. öäh.

Nii. Vahetasime hobused. Luna,Cocain ja Valencia II olid öösel väljas olnud ja tõime nad kuskil peale lõunat sisse. Ja lasime Sirkenessi, Aranda ja Firago õue.

Peale lõunat ohjasin Allegro ja Amadeusi. Tegin algul platsi peal ümber takistuste slaalomit ja kaheksaid. Et nad painutaksid ja seismisega oli probleeme. Aga lõpuks saime korda.
Amadeus on suust ikka väga kange ja tugev. Ikka julmalt lasi edasi ja ei jäänud seisma ja tagurdas peaaegu kraavi. Allegro ei tahtnud seista, aga muidu oli tubli. PEale natukest jalutamist käisin tee peal mõlemaga tiiru. Tegin platsil veel paar ringi ja talli ära. Siis panin Bailey'se valmis, et Jaanus läheb ise temaga ohjama, aga tuli välja, et mina lähen. Jaanus läks Hiirit Raplasse ära viima. Hiiri läks koju. Igatahes läksin Bailey'sele ohje külge panema ja mina loll ka ei andnud endast nii märku ja ta nii meeletult ehmatas. Klappidega valjad olid ikkagi peas. Tõmbas küünlasse ja hüppas minu poole. Täpselt sai eest ära hüpatud ja sain ainult väikese ripseka vastu säärt. seal nüüd sinikas. Aga täitsa enda lollusest. Aga ei . Poiss rahunes ruttu maha ja läksime tallist otse ohjates ja ta oli eestlastest palju tubim ohjades. Astub hea pika sammuga ja seisab ja üldse lahe. Tegin samamoodi , kui eestlastega.

Kell oli paar minutit enne nelja, kui sain talli ja hakkasin jootma uuesti. 17.15 olid hobused joodetud ja söödetud. Veel olid kaerad ja tallid pühkida ja kaer likku panna. Enne 6 olin omadega valmis ja koju.

Njah. KOju ma nii ruttu ei saanud sest jäin autoga kinna . HAAHA :D . Paska pristsis nii mis vähe ja mu vend tuleb homme koju väljamaalt ja kindasti saan sõimata. KUs ma seda autot pesen siin linnas niimoodi. Aga jah. Õnneks üks meesterahvas ja Kerli aitasid.

JA tallis on uus hobune. Zendy B . Oli 1.mail tulnud. Nunnukas.

Ja Jaanus käis Laurissiniga võistlemas Perilas ja sai III koha. Tublid. :)

Jaanus rääkis, et kui tema võistles, siis polnud ühtegi pealtvaatajat. Kahju. Aga ega reklaami ei tehtud ka ju. Aga ütles, et Patroon oli väga tubli olnud. Kohta ta ei õelnudki , mis ta sai, aga see polnud tähtis. Peaasi, et Patrooni esimesed võistlused hästi läksid. Edu neile edaspidiseks.

Väss on suur ja igapäev seda praktikapäevikut täita, mida ma ala siin püüa on ka väsitav.

Homme on Toris jõudluskatsed ja lähen neid vaatama. Elin pidi ka Häzliga tulema. Nad on vahvad.


Aga homseni.

NB. 92 tundi 400 on täis.

No comments: