Friday, May 28

Long time no see.

Alustan siis sellest, et tulin Laane tallidest praktikalt ära. Tervislikel põhjustel. Randmed on läbi ja närvid kätes streigivad vahepeal. Peale seda nädal aega oli haige. Pidin saama siia lähedale talli praktikale, aga alles 2 nädala mõõdudes tuli lause, et mind ei tahetagi sinna. No see selleks. Nüüd katsun siis edasi vaadata , mis saab. Ehk täna selgub ja saan oma asjad korda.

Eriksoniga olen siin päris palju vahepeal sõitnud. Säärele on ta päris hea. Aga kiirutsab vahel, aga oma kergendamisega katsun siis tagasi rahulikumaks tuua. Galopile tõsteid oleme palju teinud. Ise tahan kiirustada tõstmisega, mitte puusaga vaid terve kehaga. Aga ma katsun ennast parandada. Olen ka hüpanud mõne takistuse. Riste ainult. Lattaed tundub veel "hirmus" . Mulle just kole. Aga Erikson on nii hea. Kõige kõrgemat oleme hüpanud arvatasvi sellist 40-50 cm. Tahaks ju suvel, et ta võistlema ka läheks.

Praegu on poiss Säreveres. Mehetööd tegemas. 26. mai viisin. Paaritasime ka kohe Leedit. Eriku esimene käest paaritus ja tubli oli. Leedi oli ka nagu vana rahu ise. Nüüd on nad koos tagaaias. Arktika läheb ka varsti punti. Seal on ta siis mingi 2-3 nädalat ja selle aja sees Marilin sõidab teda. Ja peale seda toon arvatavasti koju ta, aga pean sõbra ka vaatama talle.

25. mai sündis Rapsi x Erikson varss . Mära.






Käisin ka Eloriat ja Aureliat sügamas. Varem ei lasnud üldse ligi aga täna kui ära tulin saatsid mõlemad mind aiani ja neil oli vist kurb, et keegi neid enam ei süga. Aga nii vahvad olid. Eloria lausa nõudis, et sügaksin ja keeras isegi tagumikku kui ei süganud. On ikka tegelane. Täitsa emasse.






Eloria 2 kuune ja 4 päevane



Aurelia 2 kuune ja 14 päevane. Isa Amlet ema Rella

No comments: