Thursday, April 14

Tegus nädal

Esmaspäev - Käisin tagaplatsil üksi. Oli hull ja kevad südames, traav oli hoogne, aga tippiv, allapoole tulemisest keelduti. Jooksis kael tagurpidi ja vahtis kõike. Traavis oli enam vähem hiljem. Galopp oli hull. Pakkus ise peale esimest tõstet, kihutas. Pani pukki ja tegi nalja. Aga ma olin sellega arvestanud, sest ta pole ju väljas sõitnud pikka aega ja vahva on . Aga ei püüdnudki midagi teha ega nõuda. lihtsalt sõitsime.
Teisipäev - Käisime maastikul Marise, Siiri, Margareti ja Marii'ga. Vahva oli nii suure pundiga käia. Läksime tatramäe ringile . Ulvi tunnis vaatasime märasid ultraheliga.
Kolmapäeval - ei jõudnud sõitma, sest käisin Tallinnas, Vend ostis omale bike'i ja pidin autoga tagasi sõitma.
Neljapäeval - ehk täna käisime polügonil sõitmas kambaga. Panin kummi peale . Algul oli tippiv ja passis , aga läks paremaks järjest. Galopile tõsusis vahvalt. Hüppasin ka. sõitsin kaheksat takistuse peal. Lõpuks oli täitsa väss . :) Lõpp hea , kõik hea!




Täna oli väga tähtis päev sellepärast, et Erikson sai naist! Kuna Bermuda folliikulid olid päris arenenud, siis täna proovisime kõige pealt nii, et panime Bermuda Eriksoni boksi külge kinni ja , et kuidas käitub. Oli sõbralik ja tahtis täkku. Helistasin Ulvile ja konsulteerisin ja otsustasime, et me oleme kõik nii tublid ja kogenenud, et paaritame. Mõeldud tehtud! Bermudal saba kinni. Kõik paanid kaskad pähe ja pikad korded kätte. Bermuda oli ka kahe pika korde otsas näoga vastu seina. Eriksonil võttis natuke erekteerumine aega, aga kõik käis nii nagu peab . Homme vaatame Bermudat, et mis seal toimub sees. Vat. Janika ja Anneli tegid video ka. Kunagi panen sealt mingid klipid kokku ja vb ülesse, aga eks näis. :)


Homme hakkab meil Veikoga sepatööd. Can't wait :)

No comments: