Wednesday, April 6

trenn trenni otsa

Erikson on puhanud. Noh boksis passimine ei ole suht puhkamine, aga see tähendab seda, et 4 päeva puhkas . Esmaspäeval käisin koos Lend 007 ja Marisega polükal ja pärast maneezis tegin 3 ringi traavi. Oli kerge trenn. Eile ei jõudnud, sest kell 6 lõppes alles kool ja nii vässu oli, aga Eriksoniga tegelesin ikka. Ulviga käisimeerinevaid sidumisviise harjutamas ja võtsime üheks ohvriks minu härra. Sidusime jalgu ja panime lõpuks pea ka kinni. :D






Eile käisin jooksmas õhtul. Mõnus oli. Tegime mingi 5 km ringi. Terve tee jooksime ja pärast kõndisime veel peale türi jalakäijate sillani ja tagasi.

Tänane hommik algas pratikaga. Boksid on nüüd juba päris head ja lihtsad teha, kui suurem sitt sai ära ja puhas turvas peale nädala alguses. Meil on kõigil boksid ära jaotatud ja see on hea! Täna suhtlus tunnis vorpisin Eriksoni videodets ühe video kokku. Ülesse panema kuskile ja kriitika on väga oodatud! Anna siia ka lingi.

Täna sõitsin siis. Panin kummi kõige pikema peale . Oli väga hea ja mõnus. Kiusasin ennast ja tegin palju ilma jalusteta traavi. Uskumatu, et ma ise tahtsin teha . Sõitsin latte ja kuna Marilin hüppas siis hüppasin ka kuskil 6-8 hüpet ja need olid 50 cm kõrges kuskil. Kõik hüpped olid väga head. Ja galopile tõusis ka mõnusalt ja kohe. Üldse oli heahea. Ja galopis ei vaadanud maha! vot.

Täna käisin veel jooksmas. Sama ring. Tunnen kõiki oma lihaseid jalgadel, aga see on see mõnuvalu. Homme jälle.

Tuleviku plaanidest siis nii palju, et järgmine teisip võtab Ulvi ultraheli kaasa ja vaatame märad üle, keda peaks paaritama, et millal ja nii. Ja 14 mai on Tori Hobuse I etapp Toris ja on ka plaan minna Eesti hobuse sarja sõitma. Loodan, et kõik õnnestub! :)

No comments: