Sunday, November 27

Tormituuled

Täna käis Tiit siin. Ruunas 4 täkku ära . Nende seas ka vanamees Taiguri. Eesti hobuse kasvatajad peaksid teadma kellega tegu. Siiamaani on vanahärraga kõik hästi. Amulett, Asteek ja Bisness läksid ka ruunaks.

Mingi hetk oli maneezis 3 hobust maas ja neljas maha vajumas. Kahju, et pilti ei saanud teha. Nagu laatsaret oli. Nüüd on pupsikud ruunad. Järgi jäi meile 3 noort täkku.

Käisin just Eriksoniga õhtul sõitmas üle tüki aja. Nüüd ta enam ei lonka ja mõtlesin, et proovin, kuidas jalg on . Kõik tundub korras olevat. Muidugi see, et ta on seisnud mitu päeva tähendas, et ta on kange ja punnib vastu. Trenni lõpuks oli ta aga väga hea. Vasakule on vähe rohkem kangem. Ei painuta nii palju, kui ma vahel nõuan. Aga ma jäin rahule.

Tahtsin, et Sandra minust pilti ka teeks, kui ma sõidan, aga no see Olympuse kaamera ei funktsioneeri üldse enam. Paar pilti sai ainult ja siis ka sellest, kuidas Erikson kangutab. Nii fun.


Vaade minu toa aknast :)






Pildid on tehtud trenni alguse poole . Pärast oli ta palju parem ja lõdvestunud ja isegi selg tuli paar koda korralikult ülesse ja täisistakus ajab mõnusalt õõtsuma. :)

Ehk saab ka meist asja kunagi! Loodame näeme.

No comments: