Friday, November 4

Pontsu oli täna nii hea. Samm oli nagu päris . Traavis oli esialgu natuke kange, aga siis ise lõdvestasin ennast ja käed ning paari ringi pärast panin jalused üle hobuse kaela ja istusin sadulasse ja palju parem oli kõik. Tegin kaheksaid ja sõitsin diagonaale . Proovisin teda sirgetel rohkem edasi sõita, kui ta all oli, et sääre peale ei ajaks ennast tagurpidi.

Galopp ei läinud arvesse . See oli kole. Kiirustas ja pakkus igasugust jama ja ei lõdvestunud. Siis hakkas koplis mingi trall ja puhistamine. Siis ei saanud suurt midagi teha. Vahepeal käisin tüdrukutel bussi vastas. Võtsin Eriku lahti aga läksin veel sõitma, et mõnus oleks ja ikka korralik trenn.

Muidugi on pupsu väga palju alla võtnud. Hetkel on piiri peal , et päris lahja ei paista, aga võiks ikka rohkem lihastki siis olla. Kõhna ei ole ta sellepärast, et ei saa süüa vaid ta passib aja ääres karja koguaeg ja nn unustab süüa.

Iga päev on ta nii pasane ka. Eile tegin ta kabjatutid lühemaks. Mitte päris maha, aga lühemaks ja saba trimmisin ka. Ainult 5 cm.

Eile tegin talle vabahüppeid ka. Kuna rada oli nagunii üleval, sest Kollom, Nilk ja See teine tädi käisid hobusied vaatamas ja mingil määral hindamas. Igatahes. Pupsik oli sellesuhtes vormis, et oanin max 70-80 cm ja tuli ilusti. järgmine nädal või millalgi tahaks pärih hüpata, sest minul ju tikub see himr hüppamise ees tulema, kui pikalt ei hüppa ja Eriksonil ka ehk natukene põnevam, kui meie tava trennid.


Selline nägi Erikson välja poolteist nädalat tagasi. Nüüd ta on natuke kõhnem.


Muska


Minu nn hoolealune Chopper


Eesti tõugu Täkk Taigur.


Chopper :" Võta mind ka paadile."

Kõikide piltide Autor on Taive Abner ja neid ei tohi võtta. Vot.

:)

No comments: