Monday, November 14

work,work,work

Nonii. Rutiini ega midagi ei ole veel, sest iga päev on erinev ja ma olen ise enda peremees siin selles suhtes. Asjad peavad tehtud saama.

Kirjutada midagi väga pole. Tüüpiline talli elu. Söötmine ja boksid ja hobuste sisse välja vedamine. Enam vähem kõik hobused kes sisse peaksid tulema on ka sees. 3-4 boksi 28 on tühi veel.

Eile käis Reimo Värkimine läks poole öö peale, aga enamus kes sees oli ja hullud kabjad olid said tehtud. Vaatas Eriksoni varbavahed ka üle ja lõikas kiilu vahed lahti.

Täna oli Ebbe-Liisa siin ja andis trenni. Käisin ka Eriksoniga. Ega midagi ilusat ei olnud. Ise roni ette ja keha pole püsti , jalusele ei toetu. Hobune on üle ratsme blablabla. Aga Erikson on võrreldes 2 kuu tagusega palju eest paremaks läinud. Mina vb olen ka paremaks läinud. Aga pikk tee on veel ees.

Mm. Mis veel. Erikson on karjas käinud paar korda. Enam vähem saab hakkama. Aga no ega kerge pole. Ligi 10 indlevat mära, kes hõõruvad ennast vastu Eriksoni ja rivaalitsevad ruunad. Õnneks kõik on terved ja väike paika panemine käib. Homme läheb päris ära karja, sest ta on sees köhatama hakanud. Heina peale arvatavasti, Säreveres oli sama teema. Loodan, et see kaob ära väljas.

Eloriale leidsin ka talveks hea sooja koha , kus pikutada. Aga sellest kunagi hiljem.

Lumi võiks maha tulla või võiks selline paar kraadi külma olla. Mõnuš.

No comments: