Monday, March 14

Erikson kolis täna. Ta on nüüd viimases boksis paremal pool ja ei saa läbi seina kellegagi suhelda :/ . See on ainuke murem aga eks ta saab hakkama. Tal on ju nüüd aken välja vaatamiseks. Kurb on ka see, et seal jootja ei tööta , aga vean talle tihedamini vett ette siis lihtsalt. Muidu boks on suurem kui teised ja hea soe tal seal pikutada. Homme kaevan läbi boksi ja teen talle seal hea pesa.

Ostsin härrale ka müslit. Usun, et tal pole seda iseenesest vaja, aga ta saab siis kindasti kõik vajaminevad asjad kätte ja nüüd rohkem ja intensiivsemalt trenni tegema hakkama. Ja loomulikult see maitseb hää. Anna talle Josera St.Gangolf. Piparmündi lõhnaga ja mee maitsega. Käisin reedel ka Jyskis ja ostsin sööda nõu. Suht mõttetu plastkarp kaanega, aga ehk peab vastu.

Täna hommikul oli meil praktika koolis üle pika aja. Mina, Triin , Kerli ja Kadri olime üleval tallis. Jootsime ja tegime bokse ja küürisime talli puhtaks. Saime ruttu valmis . Tiimitöö ikkagi.

Kati tõstis hobuseid ringi täna. Breezer ja Regatt läksid kooli talli ja sonett läks õpilaste talli. Läks välja poiste kambaga ja no tüübil on päris hea ja ilus liikumine ikka. Ta on loomulikult ülesmäge ja mõnusalt raske. Mulle meeldib. Hetkel ta on natuke kõhna, sest tal on susikas, aga Ulvi tuleb siis võtame ära selle. Ulvil on küll õlaga mingi teema, aga ehk kamba peale saame ikka tehtud. Neljapäeval me lähme kursusega Ulvi juurde. Tundub tulema põnev päev!

Aprillis pidi meil hakkama ka treenerikoolitus. Saab näha

Pühapäeval tuleb meile vb Kristiina Arme trenni tegema. Ecu tallide omanik. Vat.

Täna sõitsin härraga. Algul kummiga ja hiljem ilma kummita. Oli täitsa arvestatav. Tegin natuke ka gümnastika harjutusi . Homme lähen vb Kati trenni. Vaatan kuidas rahadega lood on .


Ma nii tahan neid valjaid saada. Uskumatu, aga ma usun, et need töötavad.

2 comments:

Anonymous said...

susihammas küll söömist ei sega, seetõttu ei lähe hobused kõhnaks. ratsutamist ainult ;)

Grete Viljaste said...

Kui see on valulik ja igemesse, siis nii või naa on hobusel ebameeldiv ja tal on samalpool kahe esimese hamba nurk ka terav jälle.
Hetkel ta töös ei ole. Kui siis üks noormees siin ohjab teda ja rakendab ette ja siis lahti. LOodame, et saab ruttu kosuma ja terveks. Võeti ka igaksjuhuks vered ja värgid uurimiseks.
:)