Friday, September 16

Crazy weather.

Eile oli meil Triinuga päris tegus päev. Alustasime Piirumist. Võtsime siis plaaniks hobust kabjad korda teha. Alustasime kõige hullemast, Leedist. Tal olid kabjad päris hullud ja pikad. Pikad lõhed pikki kapja ei teinud seda kergemaks. Me veendusime, et Leedil oleks vaja raviraudu, sest tagukapjade lõhed olid juba peaaegu piirdes ja kui me tegime tagujalgu oli aru saada, et tal oli valus seista ainult ühe tagumise jala peal. Aga Kabjad said paremad. Siis võtsime Adli. Tegime esimesed kabjad , sest tagumised olied enam vähem. Ja Risti esimesed tegime ka ära. Ja kuna Rulli või Reede ( ma ei tee neil enam vahet ) oli nii ablas seal meil juures terve aeg, siis võtsime tema jalad ka ülesse.

Tegime ka Riohaga natukene. Proovisime korde ringile panna. Käis ka seal, aga kuna me olime karjas sees, siis sellest kõigest midagi eriti välja ei tulnud.

Andsime õunad ja Triin sügast Ratsut ja tulime ära.



Vahi kui pika kerega võib üks eestlane olla.




Jaagupis oli plaan minna Rautsikule korralikult selga. Esimesel katsel jooksel Russel pool aeda maha ja kappas mõõda Kosmost ringi, sest voolu polnud aias sees. LÄksime aga tagasi ja parandasime aia ära. Panime uued postid ja uue lindi ja särst sai kõva.

Võtsime Rautsiku oma "korde aeda" . Väike korde ette ja kõige pealt mõlemalt poolt kõhuli selga ja siis päris selga. Käisime natuke , tulin maha. Nii veel korra ja käisime ning lõpetasime ära. Kõik oli uhke ja kena. Täna proovime juba korderingile minna kõndima. Muide seda kõike ilma sadulata, sest meil pole talle sobivat sadulat. Loodan, et ma jään täna terveks ikka.

No comments: