Monday, September 19

Täna oli mei väga tegus õhtupoolik. Triin jõudis pealelõunat ja läksime Jaagupisse. Alsutasime noortest.Mina võtsin Rautsiku ja Triin Russeli. Russelil oli esimest korda elus sadul seljas. Natuke rodeot.

Mina ohjasin Rautsikut ja Triin kordetas Russelit. Rautsik oli tubli. Otse käimine ja mõõda teed on väga tore, aga pöörded vajavad veel lihvimist. Russeliga oli Triin ka rahule jäänud. Kui Triin lõpetas Russeliga tegin Rautsikule ka natuke kordet ja otsustasin ka selga ronida. kõõlusime mõlemalt poolt kõhuli ja siis päris selga. Triin käis käekõrval natuke ja siis võtsin ratsmed ka kätte ka tegin ümber Triinu väikest ringi. Kõik tuli välja ja homme katsume juba suurt ringi teha ja natuke ka traavi vb.

Panime Eriksoni "raami" vahele. Ehk siis sedelga ja rangid ja looga ja panime ta nn ette. Poiss käitus väga viisakalt ja ei karnud lohisevat raami. Triin pani pärast ka kummi taha ja seda ta ka ei kartnud. Hirmus oli rohkem, kui Triin hüppas või lehvitas käsi üleval. Nüüd vaja vanker saada kuskilt ja poiss kunagi ette panna. :)

Hiljem käisime ka Franco ja Eriksoniga meres. Aga kuna valged jänkud olid nii hirmsad Franco jaoks, siis nende teed Triinuga läksid lahku. Natuke paanikat, üle kivide hüppamist ja selja taha ronimist, aga Franco oli vapper, et esimest korda elus üldse merre tuli. Homme jälle :)

Kahjuks tänasest ühetgi pilti pole, sest kaamera jäi koju. Aga jäime rahule päevaga :))

No comments: