Wednesday, April 28

Kolmapäev 28.aprill

Hommikul hein ja jootsin. Kaera ja põhku polnud. Jaanus tuli ja aitas uue heinarulli talli lükata ja läks kaera järgi. Kerli harjas kaksikud ja pani nad valmis. Tegime nendega tiiru.Ei olnud hea täna. Illinois viskas tagant ülesse ja mängis kitse.

Lõuna paiku käisin EHS'is Toris. Viisin paaritustunnistused ära ja Erikson sai tõuraamatu numbri omale. Erikson 386 E on ta nüüd. :) Vahva.

Siis pani Kerli Patrooni ette ja me läksime Jaanusega samal ajal põhurulle tooma. Autoga ja käru seal järgi. Peale mahtus 4 rulli. Neetult rasked olid,aga Jaanus tunnustas Eesti Naise jaksu. :D Küsis , kas ma söön palju sealiha :D:D. Ei, aga eks need Hiiu naised tugevad ole (H) :D (midaiganesgrete). Käed oli päris läbi. Lükkasime need maha ja ühe rulli sisse. Ma panin põhku juurde kellele vaja oli.

SIis vahetasime mingi aeg hobused ära. Epi, Hiiri ja Prohvet tulid tuppa ja Figaro,Ellips,Valencia II, Ortensia ja Claretaa läksid õue. Ööseks. Seal on nii kujunenud, et üks grupp on umbes 24h väljas.

Siis läksin Amadeusiga sõitma. Ta on mu lemmik :). Ei teadnud ka, mis ta ratsastus endast kujutab, aga läksin ikkagi. Jalutasin platsile. Tutvustasin seal kilekotti ja asju ja siis ronisin selga. Oli normaalne.Vähe erk, aga kontrollitav. Siis tuli Jaanus Patrooniga vankriga. See oli ju õudne ja Amadeus keksis vähe all. Aga saime hakkama. Lõpp oli juba päris hea, ei vedanud enam platsilt ära ja suutis ka seista mõne hetke.Tegin ka 2 ringi galoppi. AGa mulle ta meeldis. Aga suust on ta kange või tuim või kuidas õeldagi.Raske suuga.

Siis tulid Janne ja Kelli? läksid Unata ja Valenciaga sõitma. Valencia ei lase suulisi panna ja tegi seal nalja. Lõpuks Jaanus seal üritas, aga paistab, et said siis ikka pähe. Unatal on mingine jalavigastus olnud, et tagumine vasak jalg on kuni kannani paistes, kui ei liigu, aga ei longanud.

Õhtul viis Jaanus Wedny Ulvi juurde paaritusse jälle ja toob Sirkenessi koju paaritusest..

Panin täna talli ise kinni ja vaatasin, et uksed kinni ja kõik korras ja vesi kinni. See vee teema on üldse omaette ooper.

Hetkel ei tulegi rohkem meelde.
Aa. Andrus on terve see nädal ära. Kuskil FEI treenerite koolitusel. Vot.

No comments: