Friday, February 11

Best thing are happening for us in the future

Täna käisime hommikul õppenõukogu eelistumisel tähtsate inimestega ja meie 8 soome praktikanti. Ulvi tunnid olid väga lahedad jällegi. Rääkisime Loote arengust ja mära tiinusest, tunnustest ja platsenta patoloogiatest ja muud. Pärast oli praktikum tallis, kus vaatasime rektaalselt Saagat. Kuna Saaga kaotas oma kaksikud eelmine pühapäev ja teisipäeval oli veel platsentat irunud tal, siis kontrollisime, kas on vaja seest loputada, kuid vedelikke oli, aga see oli vähene ja arvestatav tema olekuga ja Ulvi tegi talle lihtsalt mingit süsti.

Vaatlesime emakat ultraheliga.

Tegime Soneti hambaid. Sain raspeldada. Väga teravad olid ja sellest on tulnud ka tema viimase aja kõhnumine kerge, aga nüüd läheb paremaks. Tõin ka Ertiksoni ruttu letti kuna ratsutamisel parem pool on probleemne ja tal on väike susikas seal pool siis leppisime kokku, et esmaspäeval võtab Ulvi asjad kaasa ja opereerib selle ära. Hea, et kõik korda saab, aga kahju on sellest , et võistelda oleks tahnud koolis 19. veebruaril. Eks näis. Saan vb hackamoor'idega hakkama. Tahaks võistelda.

Täna läksin juba kell 2 talli. Passisin ja istusin . Ostsin Kirsikalt omale uued pinded - pool fliisist pool kootud materjalist ja väga vahvad punase ruudulised.

Käisin ka sõitmas kergelt. Sain Kirsikalt omale ristkapsli laenuks, et see panna tiedemanni kaelaosale vaheks, et see Eriksonile ümber kaela mahuks . Sõitsin siis tiedemaniga. Väga kergelt oli peal. Esimese suulise poolses rõngas. Täna oli täitsa arvestatav trenn. Tegin 2 aasalist ja 3 aasalist serpantiini. Hea harjutus meile ja meie painutamisele. Palju üleminekuid ja tempomuutusi. GAlopile tõstin ka mõlemast jalast 2-3 tõstest, et ilusti tõuseks. Ühe korra viskas tagant ülesse ka. Ju see oli mulle vastukaja, et talle ei meeldi ikka maneezis galoppi joosta ja meie maneezi maastik on hullem kui kuul. Homme teeme selle korda Rauliga.

:)

No comments: