Tuesday, February 15

Pühapäeval käisin ka Ann'i hüppetrennis. Oli meid 3 , mina, Kadi ja Maris. Alustasime sammuga. Käisime üle lattide ja pidime jääma seisma nii, et esijalad on ühel pool latti ja tagujalad teisel pool ja seis pidi olema korrektne. Meil läks aega selle aavutamisega, aga saime hakkama. Takistused olid sätidu nii, et ühes otsas oli 3 takistust poolkuuna ja teisel pool vastu samamoodi. Ja algul me sammusime sealt ül. Pärast tulime traavis. Siis pandi keskliinil olevad takistused üles ja hiljem kõik takistused üles ja lisati äärtesse 2 juurde. Osad põõrded olid natuke ulmelised, aga hakkama saime. Erikson oli suht püss ja kihutas, aga sain ta enam vähem kontolli alla. Raul filmid kõike ja mingi aeg peaksin video ka saama. Senikaua paar pilt.


Meie kuju hakkab vaikselt juba ümaramaks minema :)


Niimoodi pidime seisma lati kohal siis.



Siit on näha takistuste asetust.



Eile ehk esmaspäeval oli plaan teha hästi lõdvestav trenn. Sõitsin palju sammu. Traavi sõitsin nii, et välimine ratse oli rohkem käes ja sisemisega suunasin allapoole ja läks ilusti. sõitsin kerge kontaktiga ja hea rütmiga. Tegin palju traavi just lõdva ratsmega , et teda veel allapoole saada. Galopile tõusis esijalgu kiirustades. Võtsin tagasi ja tõstin uuesti vasakust ja nii ilusti rahulikult tõusis. Hea oli. Sõitsin lõdva ratsmega ja vahepeal täitsa ühe käega , et teda veel suunata allapoole. Ise oli palju pool poolistakus. Paremast jalast tõusis algul valest, siis jäi tagant ristlema ja siis tõusis ilusti õigest jalast. Hea hea oli. :) Väga hea trenn oli .

Täna on vaba päev tal. Kuna on nii külm, siis hobused käivad meil tunnikese täna väljas ainult. Peale 3 on tagaed vaba ja lähen viskan Eriksoni natukeseks veel välja. Ise teen samal ajal ta sadula puhtaks.

Vat selline on olnud elu. Särkas on küll kõik jooturid tänase hommikuga külmunud, aga ehk saab lahti. Vesi on hobustel hetkel künas. Ja kuuldavasti läheb ilm veel hullemaks. Loodan, et kodus torud lõhki ei lähe . Kuigi pump mis vett peaks radikasse viima ei tööta ja wc ei lähe vesi alla. Ei tahagi minna sinna.


Reedel lähen rajameistrite koolitusele. Tundub tulema vahva päev. :)

C ya ja olge soojas :)

No comments: