Saturday, June 26

25.06

Täna oli siis vabahüpete päev.

Tegime ainult täkkudele.

VEdasin üksi postid ja latid välja ja tegin raja ülesse. Korjasin suured kivid ja vaatasin ka klaasikilde. Mereääres lihtsalt ajab see maapind neid niimoodi välja. igapäev korjame neid lihtsalt.

Kõigepealt oli Russel. Algul maalatid, siis üks rist, siis 2 risti süsteemina ja pärast esimene rist ja teine nii 50 cm lattaed. Oli selline keskmine, aga hüppas normaalselt.

Ramses. Samamoodi, aga tõstsime ja oli 2 lattaeda. jõudu on, aga lohakas natuke

Rautsik. No totaalne araablane. Ei anna üldse eestlase mõõtu välja:D. Igatahes ta tuiskas takistustest läbi ja üle. Esimest takitsutt üldse ei näinud, kuigi mul oli üks maalatt ka paar meetrit eespool maas. Aga lasime rahulikult traavis tulla, siis tuli hästi. Panime ainult ristid talle.


Risling. Hüppas vist kõige paremini. Nii kergelt ja veetlevalt hüppas. Mõnus poiss.

Pärast hüppamist käisime igaühega käekõrval ka. Ennem oli nad juba harjanud ka nii palju kui keegi laseb.

Lasime täkud tagasi tiiki ja võtsime märad. Rulliga kõndisime vahekäiku. mingi 300-400 m karjast eemale, Risti oli meil ees turvaks. Aga pool tee peal hakkas tõmmekaid tegema ikka. Kõndisime siis hoovi peal veel. Ja üksi ka. Mingi hetk tuli tõmmeka hood peale .

Siis Rosee. Ta tõmbas mul kohe käest ära. Polnud kindaid ka käes. Valus. Siis tuli Aivar täpselt ja kõndis Rosee ja Ruubiga. Tublid olid nemad ka.

Täna siis jälle. Tsauki :)

No comments: