Sunday, June 20

Ramsese vägiteod

Tänasest siis.

Esimestena võtsime poisid ette. Lasin nad tiigist liivakoplisse. Ramses oli nii täkku täis, et panime ta eraldi teistest. Loomulikult ta ronis paela alt läbi. Siis tuli ta sisse kinni panna.

Katsusime siis poisse paela otsas talutada ja harjata neid. Rautsik ei saanud alguses üldse pihta, aga siis tuli täitsa hästi välja. Jätsime ta natukeseks rahule . Russel pani loomulikult kohe käest minema, jooksis ringi, jalutusnöör lipnemas. Panime teised ka eraldi ja võtsime Russeli üksi, et pole kellegagi koos joosta. Aga siis ta rahunes ja proovisime uuesti ja täitsa käpas oli lõpuks. Harjasime ka teda. Sain need 3 rastapatsi ka lakast lahti ja lõpuks oli ta täitsa ilusti ülesse klantsitud.

Võtsime korra veel Rautsiku, et vaadata kas midagi meede ka jäi ja harjasime teda. Ta on selline flegma, ega pea lugu inimese katsumisest ja südamisest, aga täna lõpus oli täitsa paigal ja uneles päris .

Vot kui tublid poisid täna. Vahepeal jalutasime Rislinguga ka natuke, Aga need 2 aastased on tähtsamad.

Siis Ramses oli ikka kinni sees ja lasime teised tiiki tagasi. Läksin Aivariga Rivanerale järgi. Tõime täna uuesti kosja. Ramses seal mõirgas ja vehksi jalgadega ja paar korda üritas lüüa ka, aga siis ta hüppas ikka. Esimene kord hüppas külje peale, aga teise korraga tabas auku juba. :D Jeii. Oh seda õnne. Ja Rivanera ehk saab paaritatud ikka. Vist selle pärast , et ähvardasin Ramsest, et toon Eriksoni ja teba saab ikk hakkama, kui sina ei saa . :d Ja siis kohe.

Siis neidude pool. Tegime väikese aia väljaspoole karjamaad. Võtsime Risti tugiisikuks ja esimesena Rulli. Ta on selline nunnukas. Ilusti käis järgi ja harjasin teda. Sain ka saba teha natuke ja võtsin esijalgu ka korra .

Siis oli Ruubi kord. Temaga tegime aias sees, sest kari tanke oli mulgu ees ja ta ei julgenud neist läbi tulla. Ta on väga õrn ja hell ja kuna ta on albiino, siis on selline tunne, et ta ei näe eriti hästi. Aga saime temaga ilusti kõnnitud ja harjatud ja päris viisakas nägi välja lõpuks.

Siis katsusime Roseele päitseid pähe panna, Ta ei lase nina katsuda , aga sügamist tahab väga. Lammutasime siis päitsed lahti ja panime kõigepealt kõrva taha. saime ühe kürva taha riputatud ja siis teise taha ka. Üks sügas ja teine pani päitsed kinni. Vot nii paneme meie päitseid pähe. :) Kõndisime ka temaga natuke. Võib tunduda natuke imelik, et esimest korda päitsed peas ja kohe kõndima, aga tal tuli see nii hästi välja.

Vot. Täna sai siis 5 hobust ära taltsutatud.

Ja mis kõige parem uudis. Erikson tuleb koju homme. :) . Nii pikalt ära olnud juba. Hommikul tuunin aeda veel ja katsun voolu sisse saada ja siis võib koju tulla. Hanks tuleb ka seltsi ja vb Argos ka.

Aga hei. Homme kirjutan, kuidas Eriksoni koju saabumine kujuneb.

Ilusat õhtut ja mina lõpetan siin maasikamoosi süües. Ihihiii. :)

No comments: