Monday, June 7

Uue nädala algus, ( 5 h )

Täna võtsin jällegi esimestena noored.

Kõigepealt Rivanera. Käisime natuke käekõrval. Panin valjastele ka ratsmed, et natuke ka suulisega proovida seljast keerata, et mis hobune üldse arvab sellest ja teeb. Aga ei olnud see üldse koll ja lõpuks juba tuli väga hästi välja ja proovisime ka korderingil liikuda. Tuli väga hästi välja. Kõige paremini neist kolmest. Kuna liikus mõlemat pidi ilusti. Tegime ainult sammu. Silitasin ka kordega tagumikku ja keha mujaltki. Harjutame ohjadesse minekut ka varsti.

Rioha. Lasi väga ilusti täna kapju teha. Temaga ka käisime veel natu käekõrval. Ja proovisime korderingil liikuda. Paremale poole teeb ilusti, aga vasakule ei saa suurt midagi aru. Aga mõni ring tuli täitsa ringi moodi ja lõpetasin ära. Silitasin ka kordega igalt poolt.

Reserva. Ta tuleb juba nii hästi karjast välja. Nad kõik tulevad. Ennem oli ikka tegemist natuke, et jäävad seisma koguaeg ja ei taha tulla, aga nüüd pole nagu probleemi olnud. Igatahes. Panin talle sadulateki ja sadula ka selga hetkeks. Homme katsun sadulavöö ka kinni panna ja jalutada ka sellega natuke. Reservaga jalutasime käekõrval hästi palju. Hoovi peal ja läksime karjast eemale ja keldri tagant, et üldse kedagi ei näinud. OLi väga tubli. Arengut on näha juba. Tema tagumikku silitasin ka kordega.

Siis võtsin Leedi. Käisime mereääres jalutamas , vees ja igalpool. Tegime natuke ka traavi hoovi peal ja kõik. Sest kärbesid ja parme oli meeletult.

Siis võtsin Risti ka veel. Tegin talle ohjamist igatepidi ja niisama jalutasime . Ta oli ka tubli ja mõistlik. Katsun seljas ka hakata sõitma nüüd.

Pärast koristasin veel junnid ära.

Homme katsun Roosi esimesena võtta ja arvan, et ohjan teda. Oleneb, kui kaugel kari ju on..

Ja Adli on karja tagasi lastud. Mingi 2 kuud oli üksi sees kinni. Nüüd on veel tikutopsi suurune roosa prigu, aga kõik on korras. Päris pikalt paranes ikka. Risti seal tegi nägusid ta peale , aga paistab, et Emmeliinega said päris ilusti läbi.

:)

No comments: