Wednesday, November 3

Day 3.1

Ennem koosolekut käisime Triinuga ühte hüppetrenni kaemas. Päris vahva oli. Kahju, et paljudest asjadest aru ei saanud, aga väga huvitav oli.

KOosolekul saime nii palju teada, et mina ja Triin lähme II talli. See on kõige suurem tall siin. Kogus suurus 120 boksi + muud ruumid. Jaa see on üks terve tall. 5 vahekäiku. Hetkel on seal 80 hobust ja ülejäänud boksid on võistluste ajaks võistlushobustele. Igas vahekäigus on erinevad hobused. Kas siis trenni omad, noored või poisid jne.

Tööpäev algab kell 6. Täpselt peab kohal olema. Alguses on söötmine, siis boksid vist ja siis hobused välja, siis on hommikusöök ja tagasi talli lõpetama oma asju. Mingi aeg ennem kui kella 8 paiku lahti lastakse meid siis peame hobused ka ära vahetama. Iga hobune saab päevas kuskil 2 h väljas olla. Koplid on kas siis talli kõrval väikesed 5x5 vms või siis kaugemal pidid olema ka suuremad paddockid. Enamus hobused käib üks väljas. Meie tallis on eraldi inimesed, kes jagavad jõusöötasid ja melassi ja selliseid asju. Neil on natuke teistmoodi see ajakava. Et peavad varem tulema. Meie tallis on ka nii, et õhtused heinad pannaksetalli ukse ette ja siis kella poole 9 paiku 2-3 inimest annavad need koos tallimestariga ette. Muidu on igas vahekäigus 2-5 inimest iga päev. Vat.

Lõuna aeg tallis on pool 12 ja see kestab kuskil kella 1'ni. ja õhtu on poole 5 kuni kellea kuueni ja siis jagatakse ära, et iga õhtu keegi läheb pool 9 paiku heinasid et andma.

=)

Aga väike suur igatsus on ka peal !

No comments: