Sunday, November 7

Nonii.

Täna oli meil päris tegus päev tallis . Kuna rahvast oli vähem kui tavaliselt siis saime ise teha päris palju. Nagu hommikused toimetused ikka. Viisime hobused kaugele kaurjamaale ja enne lõunat tõime ära. VAhepeal vaatasie natuke võistlusi. Ma magasin ühe hea peatäie peale hommikut.
Lõuna ajal läks natuke kauem. Pühkisime ka muid ruume - sadularuum ja tekiruum. Ja silo ja muud asjad. Saime suht ruttu lahti.

Siis oli terve igavik , kus me istusime kodus. Irvitasime ja oline vahvad ja lõbusad. Tubli linnuke who knows. :D ja Evely hea isukene ja pallikesed! :D Inside joked meil. :)

Õhtul tõime lõuna aeg viidud hobused jälle sisse. Jagasime silo ja panime heina ööseks valmis. PÜHKISIME :D

Aa. Lõunalt kui tulime ja 3 vahekäigu hobuseid sisse tõime siis üks oli oma näe ära hõõrunud päitsetega. Vaeseke, aga sinna panti peale rohtu . :)

Vahetasime tekke ja söötsime ja pühkisime. Põhilised tegevused täna.

Nüüd sööme midagi ja lähem kell 8 140 parkuuri vaatama.

Homme ja üle homme siis Richard White ja kell 13.00 lähme Kengytus paja'sse. Ehk siis värkimist õppima. Teisipäeval sama ja kolmapäeval on meil ratsutamine (A)(A)(A).

Ja Epstein sai eile esimese koha. Ja täna Besquerel ehk Petteri oli nunnu sõites. Kartis publiku poolset takistust ja tegi ühe tõrke, muidu oli hea sõit ja eile sai meiel vahekäigu Tizi II koha. :)


Evely on nurga taga! :D Triin tegi Evelyst pilti ja ütles, et ta ei jää peale nagunii, et ta on nurga taga. :D


Meie Raul. :) Hea ja lahke oma netti ja autot kasutama!

R.I.P kukkel


Karjala pirukas. MArisele ei maitsenud. MIna ei proovinud :D Aga too pildil on EVely oma. Ta sõi isuga. :D



Kohvi oli kuhjaga. Triinu süül. Ja luristada aitasid kõik kaasa. :D

No comments: