Saturday, November 13

HeI :)

Oeh. Tallidtööd on läinud sujuvalt ja iga päevaga on mõnusa ja vahvam.

Täna hommik oli samasugune kui teised - heinad,silo käru täitmine,2 boksi, 2 käru turvas,põranda kastmine,pühkimine ja pesuboks.. Vahepeal oli hommikusöök ka. Uus asi on karuselli kasutamine. Tõin Tveeti sealt ära. Uus kogemus juures. Täna läks meil kauem. Pool 9 lõpetasin alles.

Ja siis see Veterinanaria teemaline kliink , mis kujunas välja Vetcare'i tootetutvustusega. Kuulasime alguses ühte Prantslannat, kelle aktsent oli suuuuht tugev ja paljust ei saanud sellepärast aru. Aga tutvutas meile VetoQuinoli firmat ja Equistro tooteid. Tundus ikkka VÄGA kvaliteetne ja kallis värk. Peale teda rääkis Michael Hewetson European College of Veterinary Surgeons diplomaat. Väga vahva ja meeldiv oli. Ta rääkis meile kahel teemal Equine Nutrition: Separaiting fact from fiction ja Equine Rhabdomylosysis: Diagnosis and managment. Palju pilte ja seletavat juttu, aga saime kõigest aru ja palju uut ja huvitavat.

Peale lõunat tutvustas Sanna Sainmaa Vetcare'st soome keeles Equistro tooteid. Toodi meile ka reaalseid näiteid hobuste kujul, kus hobune toodi rahva ette ja mis ta viga oli ja milline ta nüüd on. Väga head tooted olid hingamisteede jaoks 6 ürdiga õli, mis lisatakse söögi sisse, vette või otse suhu. Sisaldas see ka sellist ainet naru lagrits. Saime ise nuusutada ja tõesti oli hea lõhnaga. See oli üks meeldejäävamaid. Pälju räägiti ka seedeprobleemidest . Saime müslit maitsta ja nuusutada.

Kohvipausi ajal tulime osad meist ära sest pidime sööma minema ja varsti talli tööle, aga saime kõik omale fantast ilusad kalendrid A3 suuruses Lipizzanerite hobustega ja Viini ratsakoolist. Ai nummi näeb välja :)

Mapi vahel oli ka väike brošüür hobuse tervishoiust ja pidamisest. Kahju, et soome keeles, aga tundub hea.

Kellel huvi asja vastu siis www.vetcare.fi ja www.equistro.com . Tõesti kellel huvi on siis soovitan proovida. Väga kvaliteetne asi!

Aa, ja iga osaleja sai omale tasuta Equistro Energy Booster'i. Mina sain kaks, Annely andis enda oma ka mulle. Seda manustada suure füüsilise pingutuse korral. Kas peale võistlusi või kui hobune on haige olnud. Võib manustada enne ja pärast. Vat nii.


Õhtusel prakiktikal tõime hobused sisse. Molutasime hetke, sest heina jagamiseni oli aega. Sügasime Coccet, sest ta on klipatud ja karv kasvab ja tekk on seljas koguaeg ja ta nii tahab sügamist saada. :)

Silo ja heinad ööks ja hommikuks täitsime käru ära. Pühkisime ja pesuboksid ja tulime tulema. Raul ja Annely ootasid meid juba. Saime autoga. Jeii :).


Western ratsutasmises nii palju, et ei pakkunud üldse pinget. Käisime vaatamas küll, aga ei saanud midagi aru ja ei saanud ja ei kuulnud tädi juttu. See oli suht fanaatikutele. Aga homme kui aega on lähen veel vaatama ehk on võimalik oma silmaga ka üks korralik slide ja spin ära näha.

Täna on meil saunapäev. Janika ,Ege,Maris ja EVely läksid jõusaali. Neil on vabad päevad täna ja homme. MIna ootan, kui nad tagasi tulevad ja saame koos sauna minna.

Kellel suurem huvi millegi vastu siis küsige. Ei jõua kõike lahata. SUht juba kohustus on tulnud see täitmine siia. Teised kirjutavad kõik juba oma jutud praktika päevikusse, mina aga siia. :)

Tunnen oma poisist puudust. Varsti saan näha teda. :) Ja Sinust ka :)

NB. Soomes on selline koht olemas nagu NUmmi-Pusula.. :D

C ya. :)

No comments: