Saturday, November 27

Para-para

Heii.

Vahepeal on läinud päris rutiinselt. Tavaline tallitöö ja ma usun , et igapäev lugeda siit seda sama juttu ei ole üldse huvitav. Niiet postitan siia vb harvemini kui iga päev nüüdsest.

Nüüd on meil 2 nädalat jutti tallis olemist ainult, ei mingeid tunde ja see teeb omatöö. Kammib ära vaikselt, aga katsume hakkama saada.

Eile käisime Helsingis messul. Oli taoline nagu meil on maa mess. Oli igast kaupa. Samal ajal oli teisest hallides ka metsa mess ja looma mess, kus oli palju erinevaid loomi k.a. hobused, alpakad, laamad, jänesed, puuloomad, mis nägiv välja nagu oksad, lambad, kitsed , kassid , koerad jne jne. Meie chillisime Triinu ja Rauliga rohkem seal maamessi poolel. Sõime kõhud täis kõigepealt , sest maitsma pidi ju kõiki pakutavaid asju ja need olid ju tasuta :D . Palju oli käsitööd ja muud tavaari. Käisime martsipanist omale asju voolimas, mina heegeldasin ühe lapi valmis ( hoidsin heegelnõela üle pikapika aja käes ja tuli isegi välja ja täitsa hästi :) ) . Viltisime heidest omale asju ja tahtsime minna ka savinõusid tegema, kuid seal oli nii pikk järjekord ja päev sai ennem läbi, kui meie sinna jaole. Ja meisterdasime Triinuga omale küünlad ka . Mina roosa ja Triin sinise.








Kuskil kutsekooli putka juures tegime omale nahast sildid nimedega, mis saab nt hobuse teki külge panna või omale võtmehoidjaks. Väga vahva oli. Peaks Eestist omale ka sellise komplekti otsima. Käis see nii, et tähed olid nagu magnetid ja kinnitusid ühe pulga külge ja haamriga toksisid nime naha peale.






Ostsime omale ehteid ja puuvilja kuivsegu ja saime kaasa palju paberipahna. Triinul hea ette lugeda mulle õhtul unejutuks :D . Ja seebi ostsime ka omale. Nii hää lõhnaga!

Loomulikult me proovisime seal kõiki asju pähe,selga,jalga ja nalja sai nabani. Kohtasime ka kahte eestist pärit firmat. Üks oli see, kes teeb neid smootisid ja teine midagi käsitööga. Sai kohe Tere kõvasti õeldud ja igati vahva oli! :)









No comments: