Sunday, November 14

Mömm :)

Täna hommikul olime tallis peale tallimasteri esimesed. Saime ise kahekesi heinad anda.Jepiii. Tegin 4 boksi. Õlg hakkas valutama. Viisin Coperi välja. Petteri möllas oma aias ja ajas kõik hobused puhevile. :D Coper oli vana rahu ise.Vahetasin Vigo teki ära.Järgnes tavaline pühkimine ja silo kärude ootamine. Saime omale järgmise nädala plaani.

See tallimestari on ka meil väga tore. Järgmine nädal oleme kolmandas käytäväs, kus on ratsakooli hobused. Saame neid kaugematesse koplitesse tassida ja alumises sööklas söömas käia koguaeg. :/ .

LÕuna ajal Triin jagas silo ja mina panin kottidega ette, kellel kaaluda oli vaja ja kes said heina. Hemmole käisin kaalusin juurde, kuna talle unustasime hommikul valmis panna. Tõin Coperi sisse. Tizi tahtis meid hammustada, aga tal on suukorv peas, et saime eest ära. Meie tallimestari tegi juttu meiega et kuidas on ja kas on raske ja kas juba kodu igatsus peal jne. Armas temast. Pühkisime ja saime suht ruttu valmis .

Meiega tegi puht juhuslikult juttu ka üks eesti noormees. Algul oli ehmatus väike, aga vahva oli. Jube tuttav nägu, aga ei tea kes ta oli. Sõidab Candoriga meil. Tahtis, et me paneks talle sööda ka koos heinaga ette, aga meie ei puutu söötadega üldse kokku.. Homme uurime välja ,kes ta on . :) Et pole paha :)

Ja meie tallimestari oskab mõtteid lugema. Soovis head und, kui hommikul tallist tulime. Ja me läksimegi magama :D

Õhtul olime kõige esimesena, jällegi. tavalised tallitööd õhtuti. Kirjutasime ülesse kõigi hobuste tahvlitel olnud sööda nimetused ja kui palju keegi saab.
Ja saime lahti.:) Uued hobused on oma naabrite närvid kõik tuksi keeranud. 4 hobust kaklevad üle boksi ääre.

Nägemiseni :)

No comments: